Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній птиця › Салат "Астра"
Салат "Астра"

Салат "Астра"

Салат «Астра» - легкий, ніжний салат, який обов'язково сподобається любителям курки і овочів. У приготуванні він займає мало часу, має пікантний смак і неймовірний вигляд. Цей салат дуже ситний. Подавати можна як окрему страву або порційно, прикрашають салат зверху квітами у вигляді айстр з болгарського перцю. Квітки для салату формують тоненькими смужками червоного перцю, а серединки роблять з нарізаного жовтого перцю. Навколо квітки викладають листочки петрушки. Оригінальне оформлення салату «Астра» дозволить цій страві зайняти гідне місце на святковому столі.

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куряча грудка — 1 шт.
  2. 2. Помідори — 2 шт.
  3. 3. Часник — 2 зубчика
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Перець болгарський — 1 шт.
  6. 6. Сухарі білі — 1 склянка
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку відварити до повної готовності в підсоленій воді. Яйця відварити вкруту.

  2. Яйця очистити від шкаралупи і натерти на середній тертці, а м'ясо дрібно нарізати.

  3. Помідори порізати невеликими кубиками. Часник дрібно посікти.

  4. Перець нарізати кубиками.

  5. Сухарики можна купити готові, а можна зробити самим: для цього взяти 3 шматочки білого хліба, збризнути водою, посолити і підсушити на сковорідці.

  6. Викласти салат шарами: м'ясо, помідор, часник, яйце, перець солодкий, сухарики. Кожен шар промазати майонезом, а сухарики найкраще викласти відразу перед подачею на стіл, щоб вони не встигли розм'якнути.