Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська морепродукти осінь › Cалат із креветок із сиром та яблуками
Cалат із креветок із сиром та яблуками

Cалат із креветок із сиром та яблуками

Нижче наведено рецепт салату, який буде доречний на вашому столі як у будній день, так і на свято. Секрет такої універсальності ховається в кількох моментах. По-перше, він оригінальний, адже ви не так часто зустрінете в ролі заправки суміш майонезу з хроном. По-друге, прекрасне поєднання морепродуктів і кисло-солодких фруктів. І по-третє, кожен раз ви можете подавати своїм близьким і друзям новий салат, додавши в рецепт або змінивши деякі інгредієнти. Безсумнівно, в ньому знайдуть своє місце консервовані ананаси, підсмажені зі спеціями креветки, скибочки кальмара, часточки печериць або солодкий перець... Головне – не бійтеся експериментувати!

Кількість порцій 4
Час приготування 12 хв

  1. 1. Креветки — 200 г.
  2. 2. Сир — 200 г.
  3. 3. Яблука — 300 г.
  4. 4. Горіхи волоські — 100 г.
  5. 5. Хрін — 20 г.
  6. 6. Майонез — 40 г.
  7. 7. Салат зелений — 50 г.
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Лимон — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблука розрізати на половинки, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками або кубиками. Сир так само нарізати скибочками або кубиками. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3-5 хвилин. Салат помити і просушити.

  2. Горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем. Окремо змішати до однорідної консистенції сіль, перець, майонез і хрін. З'єднати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати і подавати до столу, виклавши на тарілку з салатними листям.