Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська день святого валентина салати › Салат з броколі і апельсинами
Салат з броколі і апельсинами

Салат з броколі і апельсинами

Пропонований салатик – справжнє втілення корисності. Завдяки багатому вітамінному складу і високій харчовій цінності броколі, що входить до складу страви, часто порівнюють з м'ясом і курячими яйцями. І що важливо – ця кольорова капуста має дуже низьку калорійність (всього двадцять вісім калорій), що порадує тих, хто дотримується всіляких дієт. Апельсин – так взагалі суцільне джерело вітамінів і цінних мінералів, тут і говорити не потрібно. Цей легкий салат приємно здивує незвичайними смаковими нотками (поєднання броколі і солодких апельсинів навряд чи де-небудь доведеться зустріти), а також дуже ефектним святковим виконанням: салатна закуска подається в шкірці від половинки апельсина.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Філе куряче — 250 г.
  2. 2. Апельсини — 2 шт.
  3. 3. Капуста броколі — 140 г.
  4. 4. Огірки — 140 г.
  5. 5. Майонез — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Броколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді.

  3. Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть з шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити салатом половинки апельсинів.