Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита обід весна › Салат з беконом і авокадо
Салат з беконом і авокадо

Салат з беконом і авокадо

Цей вишуканий салат здивує Вас і Ваших гостей цікавим поєднанням смаків, яке ще довго будете згадувати. Гармонійна комбінація ароматного бекону, що збуджує апетит, і екзотичного для нас, але встигшого полюбитися плода авокадо геть змінить сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Ця цікава, неповторна і ефектна страва скрасить Ваш святковий стіл та займе на ньому своє «коронне» місце. Заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і соку лимона внесе приємну нотку свіжості, а часник – насичений аромат. Якщо Ви все ще сумніваєтеся з приводу додавання бекону, можете замінити його шинкою або відварним курячим філе. Смачного.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Бекон — 160 г.
  2. 2. Шпинат — 200 г.
  3. 3. Авокадо — 1 шт.
  4. 4. Лимон — 30 г.
  5. 5. Часник — 1 зуб.
  6. 6. Олія оливкова — 30 мл.
  7. 7. Оцет бальзамічний — 10 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Бекон обсмажити до хрусткої скоринки. Потім охолодити і нарізати невеликими шматочками. Шпинат помити і ошпарити окропом. Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і сзбризнути лимонним соком.

  2. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Оливкову олію з'єднати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.