Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська зима › Салат з печінки тріски і кукурудзи
Салат з печінки тріски і кукурудзи

Салат з печінки тріски і кукурудзи

Смачний, ситний і соковитий салатик, який можна викласти шарами (для Вашого святкового столу) або просто змішати всі інгредієнти. Не дивлячись на наявність у складі страви печінки тріски, пропонована закуска здивує Вас і Ваших гостей легким, ніжним і делікатним смаком, а також неординарною консистенцією. Оскільки печінка тріски сама по собі досить жирна і масляниста, майонез можете не використовувати, а додати трохи соку з банки від консервів і трохи лимонного соку – такий собі полегшений варіант салатику. Якщо Ви бажаєте знизити жирність страви, можете додати грінки або сухарики. Вони не тільки вберуть у себе зайву олію, але й урізноманітнять смак, вигляд і консистенцію салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Кукурудза консервована — 140 г.
  2. 2. Печінка тріски — 140 г.
  3. 3. Яйце куряче — 4 шт.
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Суміш салатних листків — 100 г.
  7. 7. Майонез — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Печінку тріски розім'яти виделкою. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  2. Всі інгредієнти з'єднати. За смаком додати сіль і перець. Додати майонез і перемішати салат.