Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита весна › Римський суп
Римський суп

Римський суп

В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сир плавлений «Дружба» Metro Chef — 2шт
  2. 2. Бульйон курячий — 600мл
  3. 3. Багет білий — 12шт
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 2шт
  5. 5. Часник — 4 зубчики
  6. 6. Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin — 4ст. л.
  7. 7. Сіль METRO Chef  харчова — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений METRO Chef — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.

  2. Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.

  3. Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.

  4. Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.

  5. Вливаємо гарячий бульйон.

  6. Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!