Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній весна › Рулет із телятини
Рулет із телятини

Рулет із телятини

Рулети з телятини являють собою обсмажені рулети з попередньо відбитих ескалопів із телятини з начинкою з вареної телячої ковбаси, голландського сиру і відвареної спаржі. Ескалопи нарізають з телячої вирізки або з інших частин м'якоті обов'язково поперек волокон. У Вас повинні вийти рівні шматочки прямокутної форми товщиною не більше 1-1,5 см, а після відбивання товщина повинна стати 0,5-1 см, а розмір приблизно 12х18 см. Телячу ковбасу і голландський сир для начинки потрібно нарізати тонкими шматками. Смачні, апетитні рулети з телятини гарантовано сподобаються всім, хто любить м'ясо в різних варіантах його приготування.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Ескалоп із телятини — 4 шт.
  2. 2. Спаржа зелена — 8 шт.
  3. 3. Ковбаса варена теляча — 4 шт.
  4. 4. Сир голландський — 4 шт.
  5. 5. Борошно пшеничне — 2,5 ст. л.
  6. 6. Масло вершкове — 3 ст. л.
  7. 7. Вино біле сухе — 3 ст. л.
  8. 8. Олія рослинна — 1 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.

  2. Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.

  3. На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.

  4. У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.

  5. Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.

  6. У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.