Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська › Оладки з гарбуза з медом
Оладки з гарбуза з медом

Оладки з гарбуза з медом

Оладки популярні, напевно, у всіх країнах світу. І це не просто так, адже таку нескладну страву як оладки може приготувати майже кожен, навіть той, хто на перший погляд не дуже дружить з тістом. Хорошою основою для оладок є гарбуз. Адже далеко не всі люди люблять гарбуз у чистому вигляді, а от у оладках він просто прекрасний. Тому якщо у вас, наприклад, залишився гарбуз після Хелловіна, то ось вам прекрасний рецепт, щоб його використати. При подачі полийте гарбузові оладки медом (будь-яким на ваш смак, найкраще підійде квітковий), він чудово поєднується з гарбузом. За бажанням можете подати оладки зі сметаною і / або пудрою.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Гарбуз — 1 кг.
  2. 2. Борошно пшеничне — 200 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Цукор — 80 г.
  5. 5. Мед — 60 г.
  6. 6. Олія рослинна — 15 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на дрібній тертці. Додати до гарбуза сіль, цукор, просіяти борошно. Добре все перемішати до однорідного стану.

  2. Олію розігріти на сковороді. Викладати оладки ложкою на сковороду і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перед подачею полити оладки медом.