Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий європейська гриби › Картопляні пиріжки з грибами
Картопляні пиріжки з грибами

Картопляні пиріжки з грибами

Напевно, у кожного з нас пиріжки з картоплею та грибами асоціюються з дитинством, коли бабуся так уміло готувала їх, і здавалося, що нічого смачнішого на світі не буває. Тепер ви можете себе балувати такими пиріжками хоч щодня. Тим більше, що для таких пиріжків не треба навіть ліпити тісто! Ви просто "ховаєте" гриби в картоплю. Чимось цей рецепт нагадує зрази, але все таки це картопляні пиріжки. У цій страві і картопля-пюре, і гриби. Ну чим не повноцінна страва? Покладіть на тарілку кілька пиріжків і поріжте до них будь-які овочі - і ось вже ваша смачна незвичайна вечеря готова. Кличте швидше всіх до столу!

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Гриби — 100 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 120 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Сухарі панірувальні — 50 г.
  6. 6. Олія рослинна — 30 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Розім'яти картоплю в пюре. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти невелику кількість олії у сковороді і обсмажити гриби. Додати до грибів цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Яйце збити з сіллю.

  3. Взяти трохи пюре, зробити з нього корж, покласти в центр начику і краї зліпити. Зробити так з усім тістом. Змастити пиріжки яйцем, обваляти в сухарях. Обсмажити пиріжки на сковороді.