Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська › Свинина в пиві
Свинина в пиві

Свинина в пиві

Всім відомо, кудою простягається стежка до серця чоловіка. А якщо ж ви приготували м'ясо, то чоловік оцінить це ще більше. Свинина в пиві порадує будь-якого гурмана. Хоч на приготування страви потрібно витратити трохи часу і зусиль, але мета виправдає всі засоби - це ми вам обіцяємо. Завдяки великій кількості компонентів свинина буде м'якою, запашною. Крім того, це дуже ситна страва, яка складе чудову компанію будь-якому гарніру. Паприка, цибуля, цукор і гірчиця додадуть смаку пікантності, певну гостру солодкість. Порадуйте коханого відмінним блюдом і він буде старатися для вас ще більше. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Свинина — 600 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Паприка мелена — 1 ч. л.
  4. 4. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  5. 5. Помідори — 200 г.
  6. 6. Соняшникова олія — 20 мл.
  7. 7. Гірчиця — 3 ч. л.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Цукор коричневий — 10 г.
  10. 10. Пиво світле — 250 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо порізати середніми кубиками, жир обрізати. Жарити на олії свинину з усіх боків до золотисто-коричневої скоринки 20 хвилин.

  2. Додати цибулю, нарізану тонкими півкільцями. Смажити 3 хвилини. Додати гірчицю, цукор, сіль, паприку і перець.

  3. З помідор зняти шкірку, нарізати маленькими кубиками. Додати до м'яса. Влити пиво і тушкувати 1 годину.