Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська травневі свята осінь › Відбивні з яблуками під медом
Відбивні з яблуками під медом

Відбивні з яблуками під медом

Любителів м'яса, справжніх гурманів дуже порадує така страва. Пікантні відбивні з яблуками в медовому соусі полонять серце будь-кого завдяки своєму ніжному смаку. Навіть свинина стане м'якою, ніби вата, і ніжною, немов хмари. Відбивні стануть відмінною святковою стравою, а також повністю наситять вас в обід. Найприємніше те, що приготувати таке ось незвичайну страву зовсім не складно і швидко. Варто всього лише додати до звичайних відбивних, які ви готуєте майже щотижня, яблуко і полити медовим соусом - і на столі красується зовсім нова страва. Саме кислота яблук і солодкість меду додає відбивним незвичайного, пікантного смаку.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Свинина (карбонат без кістки) — 500 г.
  2. 2. Яблука — 1-2 шт.
  3. 3. Рослинна олія — 50 мл.
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.

  2. Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.

  3. Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.

  4. Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.

  5. Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.

  6. Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.