Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита європейська › Млинці на пиві
Млинці на пиві

Млинці на пиві

Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Ми на сторінках нашого сайту підкажемо і розповімо, як це правильно робити, а також підкажемо деякі тонкощі. Отже, для випікання млинців вам не знадобиться молоко, яке ви так звикли купувати для звичайних тонких млинців. Замість цього потрібно взяти пиво. Беріть краще хороше, дороге і темне пиво, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом. Завдяки пиву млинці будуть виключно добре випікатися, не будуть прилипати і рватися. Млинці на пиві будуть мати високу міцність і не будуть рватися, як звичайні тонкі млинці, і ви можете загортати туди будь-які начинки. Тому бажаємо вам успіхів і приємного апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйце куряче — 2 шт.
  2. 2. Пиво — 200 мл.
  3. 3. Молоко — 200 мл.
  4. 4. Борошно пшеничне — 200 г.
  5. 5. Цукор — 20 г.
  6. 6. Сода — 5 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — 40 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром, додати сіль. Потім влити молоко і пиво, продовжуючи збивати. Додати половину рослинної олії і соду в тісто. Додати по трохи просіяне борошно і добре перемішати.

  2. На сковороді розігріти олію. Виливати тісто по кілька ложок на сковороду. Обсмажити млинці по кілька хвилин з кожної сторони. Подавати краще гарячими.