Пахлава з медовим сиропом
- 1. Горіхи волоські — 200 г.
- 2. Мигдаль — 120 г.
- 3. Кориця мелена — за смаком
- 4. Горіх мускатний мелений — за смаком
- 5. Пудра цукрова — 200 г.
- 6. Тісто листкове — 360 г.
- 7. Масло вершкове — 160 г.
- 8. Лимони — 1 шт.
- 9. Мед — 200 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти сковороду, обсмажити горіхи до рум'янцю, подрібнити за допомогою качалки, додати спеції, половину цукрової пудри, ретельно перемішати.
Розкласти тісто на столі, розрізати на кілька прямокутних аркушів. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити її маслом.
Розтопити вершкове масло. Викласти кілька аркушів тіста змащуючи кожен топленим маслом на деко. Зверху викласти обсмажені горіхи. Зверху викласти другу половину листів, змащуючи кожен топленим маслом.
Розрізати невеликими квадратами, поставити в духовку на 30-35 хвилин, випікати при температурі 180ºС. У разі, якщо тісто стане швидко темніти, накрити зверху деко фольгою .
Змішати в мисці мед, другу половину цукрової пудри, сік лимона, налити 100 мл води, поставити суміш на вогонь. Нагрівати, поки мед не розчиниться. Варити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин.
Дістати готову пахлаву із духовки, залити зверху приготованим сиропом, дати 1-2 години просочитися пахлаві.