Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий яйця осінь › Омлет по-італійськи
Омлет по-італійськи

Омлет по-італійськи

Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця курячі — 10 шт.
  2. 2. Вершки — 450 мл.
  3. 3. Малинове варення — 100 г.
  4. 4. Борошно — 2 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 2 ст. л.
  6. 6. Цукор — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.

  2. Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.

  3. Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.

  4. Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.

  5. Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.