Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита зима › Напій "Бішоп"
Напій "Бішоп"

Напій "Бішоп"

Бішоф (бішоп) - старовинний напій з апельсинів із десертним вином. Напій Бішоп - простий, дуже легкий, надзвичайно ароматний, смачний і найголовніше - міцний напій. Бішоп - змішаний напій на основі вина та фруктового соку. Старовинні кулінарні книги пропонують різні рецепти бішопа: бішоф із сухої помаранчевої шкірки, бішофіт із запечених помаранч, бішофіт для дам, бішофіт скоростиглий з помаранчі з вином кагором. Щоб приготувати бішоп із вишневим або лимонним присмаком, апельсин замінюють лимоном і замість портвейну використовують херес. Напій бішоп подають у підігрітих склянках із скибочками апельсина з гвоздикою в якості прикраси.

Кількість порцій 4
Час приготування 120 хв

  1. 1. Апельсини — 1 шт.
  2. 2. Гвоздика — 8 шт.
  3. 3. Портвейн червоний — 750 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180ºС.

  2. Апельсин вимити, зробити в ньому невеликі надрізи ножем, вставити в розрізи гвоздику. Покласти апельсин в форму, поставити в духовку на 1,5 години. Апельсин має стати коричневим і м'яким.

  3. Витягнути з духовки апельсин, обережно розрізати на 4 частини. Покласти шматочки апельсина в каструлю, налити портвейн, поставити каструлю на вогонь, практично довести до кипіння. Подавати теплим.