Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська вечеря › Грибний "капучіно"
Грибний "капучіно"

Грибний "капучіно"

Гриби, часник, масло вершкове та вершки - наскільки класичним є поєднання цих продуктів. Сьогодні пропонуємо вам приготувати на основі цих продуктів і ще деяких продуктів грибний капучіно. Якомога доречі така страва буде в сиру і холодну погоду. Вона відмінно зігріє ваш організм, наситить його і додасть сил і енергії. А ще ця страва дуже корисна, тому що в ній містяться дуже корисні продукти. Тому якомога доречі вона стане в сезон, коли наш організм ослаблений і потребує додаткових вітамінів і мікроелементів. Приготуйте сьогодні на обід або вечерю грибний капучіно і ви не пошкодуєте. Бажаємо вам приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Гриби — 400 г
  2. 2. Перець чорний мелений — за смаком
  3. 3. Горіх мускатний — за смаком
  4. 4. Масло вершкове — 50 г
  5. 5. Часник — 4 зуб.
  6. 6. Вершки — 100 мл
  7. 7. Бульйон курячий — 500 мл
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити і нарізати кубиками. Один гриб залишити цілим Петрушку помити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з часником і петрушкою.

  2. Коли гриби стануть золотистого кольору додати бульйон, сіль, перець. Варити суміш близько 15 хвилин. По закінченню часу подрібнити суп блендером.

  3. Підігріти вершки, не доводячи до кипіння, і збити їх вінчиком або міксером разом з мускатним горіхом. Гриб який залишився нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сковороді на вершковому маслі до золотистої скоринки. У супову чашку або миску налити спочатку суп, потім збиті вершки. На вершки викласти обсмажену грибну скибочку і подавати.