Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита м'ясо літо › Фрикадельки по-шведськи
Фрикадельки по-шведськи

Фрикадельки по-шведськи

Наша кухня - це добре, але варто спробувати страви й інших країн і національностей. Влаштуйте вашим близьким кулінарну подорож по далеких краях. Наприклад, фрикадельки по-шведськи покажуть, наскільки різноманітний світ, скільки всього в ньому є приємного і корисного. Готувати фрикадельки зовсім нескладно і недовго. Всього за 30 хвилин у вас в кухні оселиться апетитний аромат затишку. Завдяки оливковій олії та вершковому маслу м'ясо буде ніжним і м'яким. А борошно зробить фрикадельки схожі на снігові кульки, які складуть відмінну компанію картоплі, каші або ж стануть хорошим доповненням бульйону. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фарш свинячий — 400 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Кріп — 1 ст. л.
  5. 5. Крихти хлібні — 85 г.
  6. 6. Олія оливкова — 1 ст. л.
  7. 7. Масло вершкове — 1 ст. л.
  8. 8. Мука — 2 ст. л.
  9. 9. Бульйон — 400 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.

  2. Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.

  3. Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.