М'ясо в червоному вині
- 1. Мясо свинини (шийка, карбонад) — 1 кг.
- 2. Червоне сухе вино — 750 мл.
- 3. Цибуля — 2 шт.
- 4. Зелень — за смаком
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Мелений чорний перець — за смаком
- 7. Вершки (22%) — 250 мл.
- 8. Олія — 40 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати на шматки товщиною 1-1,5 см. Кожен шматочок злегка відбити, покласти до миски, посипати дрібно порізаною зеленню, кільцями цибулі, все перемішати та залити вином, щоб воно повністю покривало м'ясо. Закрити миску кришкою або просто затягнути плівкою, поставити в холодильник як мінімум на 12 годин.
М'ясо почистити від цибулі та зелені і обсмажити на олії з обох сторін до появи шкірочки (приблизно 2-3 хвилини з кожної сторони). Повинні вийти м'ясні шматочки зі шкірочкою та соковитою мякоттю.
Потім в холодній сковорідці обсмажити дрібно порізану цибулю на олії. Перекласти м'ясо в посуд з товстим дном, додати смажену цибулю, приправити свіжомеленим чорним перцем, залити вином, накрити кришкою та тушкувати не менше години. За необхідністю додавати вино, щоб м'ясо та цибуля не підгорали.
М'ясо перекласти на тарілку. Соус злити з сковорідки, процідити через сито, вилити знову в сковорідку. Додати вершки в соус, розмішати, прогріти на маленькому вогні та викласти на м'ясо. Накрити кришкою та дати постояти 10-15 хвилин.