Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита українська осінь › Ледачі кабачки
Ледачі кабачки

Ледачі кабачки

Хоч страва і називається ліниві кабачки, все таки ж тут одними кабачками не обійдешся. Тут є і рис, і м'ясо, і овочі. Тому страва далеко не легка, як може здатися на перший погляд. Навпаки, вона досить ситна, і її можна подавати як повноцінну страву. Крім того, вона така нехитра, що ви можете спокійно готувати її хоч через день. Всього півгодини часу, а такий смачний обід або вечерю. Її можна подавати зі сметаною, з зеленню або, наприклад, з овочами. Додавайте до її спеції за смаком, щоб збагатити смаковим букетом всю страву. Ви можете навіть брати її з собою на роботу до обіду, бо вона зможе додати вам багато сил і енергії.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля — 1 шт.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Фарш (будь-який) — 300 г.
  4. 4. Рис — 100 г.
  5. 5. Кабачки — 2 шт.
  6. 6. Томатна паста (за бажанням) — 2 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву в оліі.

  2. До цієї суміші додати сирий рис і фарш. Тушкувати протягом 10 хвилин.

  3. Кабачок порізати великими шматочками і додати в суміш. За бажанням додати томатну пасту.

  4. Тушкувати до того моменту, поки не звариться рис.

  5. Додати сіль, перець за смаком.