Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська весна › Курка з грибами в соусі з фети
Курка з грибами в соусі з фети

Курка з грибами в соусі з фети

Зараз багато готують страви з курки. Курка зараз дуже популярна. Інтернет рясніє всілякими рецептами страв з курки. І це не даремно, адже курка зараз стала дуже доступною всім верствам населення, і до того ж м'ясо її дуже дієтичне. Весь час з'являються все нові рецепти, як смачно і швидко приготувати куряче м'ясо, щоб воно мало зовсім радикальний смак. Такий рецепт, як курка з грибами в соусі з фети напевно зацікавить багатьох. У даній страві присутній алкоголь. І це не даремно. Адже, алкогольний напій завжди змінює смак всієї страви. Курка просочується соковитою винною рідиною і стає неймовірно смачною. Ви можете присипати готову страву зеленню перед подачею. Приємного апетиту!

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Філе курячої грудинки — 2 шт.
  2. 2. Морква — 0,5 шт.
  3. 3. Гриби свіжі — 1 ст.
  4. 4. Олія оливкова — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Вино червоне сухе — 0,5 ст.
  8. 8. Сир фета — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.

  2. Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.

  3. Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.

  4. Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.