Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита французька зима › Курячий паштет
Курячий паштет

Курячий паштет

На перший погляд, курячий паштет може здатися звичайною стравою. Але все ж у ньому можна знайти і незвичайні якості. Наприклад, паштет відмінний засіб для закуски, який дуже легко готуэться. Його намазують на хліб, роблять з нього ковбасу. Представлений нами паштет виконує головну функцію повсякденного меню людини - виступає апетитним "перекусом" перед основною стравою. Але роль головної страви теж йому знайома. Курячий паштет, дійсно може стати легким і, навіть, дієтичним, якщо вершкове масло замінити оливковою олією, і не переборщити з приправами. Як вам такий варіант корисного перекусу?

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Яйце — 2 шт.
  4. 4. Часник — 2 зуб.
  5. 5. Вершкове масло — 80 г.
  6. 6. Приправи — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.

  2. Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.

  3. Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!