Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита птиця весна › Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Філе куряче — 150 г.
  2. 2. Печінка гусяча — 15 г.
  3. 3. Гриби мариновані — 10 г.
  4. 4. Хліб білий — 25 г.
  5. 5. Масло вершкове — 25 г.
  6. 6. Яйце куряче — 0,25 шт.
  7. 7. Молоко — 10 мл.
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
  9. 9. Сухарі панірувальні — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.

  2. Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.

  3. Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.