Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита день народження весна › Заливний короп по-угорськи
Заливний короп по-угорськи

Заливний короп по-угорськи

Скільки ж існує страв угорської кухні. Незліченна кількість і всі вони неймовірно вишукані і божественно смачні. Сьогодні порадуйте вашу сім'ю відмінною угорською стравою і приготуйте заливний короп по-угорськи. Багато хто не визнає цю рибу, як цінний кулінарний експонат через її кістлявість і трошки болотний запах. Але правильно приготувавши і додавши потрібні овочі та прянощі в страву з коропа, ви долучите цю рибу до самої вищої ліги. М'ясо коропа виходить дуже соковитим, ніжним, солодкуватим і неймовірно смачним. Всі види перцю і помідори, які присутні в даній страві роблять короп ще більш ніжним і ароматним. Приємного апетиту!

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Короп — 3 кг.
  2. 2. Помідори — 220 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 300 г.
  4. 4. Перець червоний солодкий — 50 г.
  5. 5. Перець зелений солодкий — 300 г.
  6. 6. Сіль — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.

  2. З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.

  3. Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.

  4. Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.