Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська весна › Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Італійський суп з беконом, овочами і шавлією

Коли всі супи, які Вам довелося спробувати, вже набридли і хочеться здивувати рідних якою-небудь особливою і цікавою першою стравою, на допомогу приходить пропонований рецепт італійського супу з беконом, овочами і шавлією. Такого Ви точно не пробували: італійці знають толк в приготуванні перших страв. Особливість даного супу в технології готування. Овочі разом з беконом обсмажуються безпосередньо в каструлі, обмінюючись смаками і запахами, потім додається м'ясний бульйон, овочі, що залишилися, і все тушкується. Завдяки цьому всі інгредієнти насичуються апетитним копченим ароматом. Перед подачею до столу прикрасьте суп тертим пармезаном. Це додасть страві приємний, вершковий смак.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Бекон — 50 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Петрушка — 1 пучок
  4. 4. Шавлія — за смаком
  5. 5. Корінь селери — 2 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Картопля — 4 шт.
  8. 8. Цукіні — 100 г.
  9. 9. Капуста білокочанна — 200 г.
  10. 10. Помідори — 2 шт.
  11. 11. Масло вершкове — 2 ст.л.
  12. 12. Бульйон м'ясний — 1 л.
  13. 13. Рис — 200 г.
  14. 14. Сіль — за смаком
  15. 15. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.

  2. Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.

  3. Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.