Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська зима › Салат по-гавайськи
Салат по-гавайськи

Салат по-гавайськи

Вишукане поєднання ніжної, але трохи сухуватої курячої грудки і солодких ананасів назвати новим ніяк не можна, але приготувавши страву з цими компонентами – салатик по-гавайськи, Ви, безсумнівно, урізноманітните Ваше святкове меню яскравими, соковитими фарбами і делікатним смаком. Повірте: байдужих до нього не залишиться. Цей свіжий і легкий салатик по достоїнству оцінять навіть найдосвідченіші гурмани. Вся справа в ідеальній комбінації продуктів і пропорцій, в будь-якому випадку – він вартий того, щоб його спробували. Урізноманітнити смакову палітру страви можна за допомогою додавання зубчика часнику і консервованої солодкої кукурудзи. Смак виходить неповторним і воістину божественним. Рекомендуємо.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Філе куряче — 300 г.
  2. 2. Салат зелений — 50 г.
  3. 3. Горіхи волоські — 60 г.
  4. 4. Ананас консервований — 300 г.
  5. 5. Майонез — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Ананаси нарізати шматочками. Горіхи трохи підсмажити і подрібнити ножем. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.