Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита травневі свята літо › Грибний паштет з рікотою
Грибний паштет з рікотою

Грибний паштет з рікотою

Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Гриби свіжі — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 1,5 ст. л.
  3. 3. Розмарин — 1 стебло
  4. 4. Часник — 0,5 шт.
  5. 5. Соус соєвий — 2 ч. л.
  6. 6. Портвейн — 1 ст. л.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  8. 8. Сир рікота — 4,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.

  2. Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.

  3. Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.