Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська осінь › Яловичина в пиві з червоним перцем
Яловичина в пиві з червоним перцем

Яловичина в пиві з червоним перцем

Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Соєвий соус — 1 ст. л.
  3. 3. Пиво світле — 0,5 литра
  4. 4. Вершкове масло — 1 ст. л.
  5. 5. Оливкова олія — 3 ст. л.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Часник — 3 зубчики
  8. 8. Томатна паста — 2 ст. л.
  9. 9. Паприка — 1 ч. л.
  10. 10. Морква — 4 шт.
  11. 11. Картопля — 4 шт.
  12. 12. Цукор — 1,5 ч. л.
  13. 13. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.

  2. Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.

  3. М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.

  4. Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.