Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній європейська весна › Смажена яловичина з броколі та імбиром
Смажена яловичина з броколі та імбиром

Смажена яловичина з броколі та імбиром

Корисні властивості яловичини в тому, що вона - важливий постачальник білка і амінокислот, продукт високої поживної цінності. Яловичина добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи цікаві варіанти. Смажена яловичина з броколі та імбиром - страва азіатської кухні. Броколі б'є рекорди за вмістом вітаміну С: у цій капусті його більше, ніж в апельсинах. Друга кулінарна перевага броколі - це низькокалорійний продукт. Приготування смаженої яловичини з броколі та імбиром не займе у Вас багато часу, а результат не обмане очікування.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вирізка яловича — 500 г.
  2. 2. Часник — 2 зубчики
  3. 3. Імбир — 1 ст. л.
  4. 4. Соус соєвий — 2 ст. л.
  5. 5. Капуста броколі — 500 г.
  6. 6. Вода — 100 мл.
  7. 7. Бульйон яловичий — 300 мл.
  8. 8. Олія рослинна — 2 ст. л.
  9. 9. Крохмаль кукурудзяний — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати шматочками, викласти його в миску, додати подрібнений часник, влити соєвий соус, і натерти імбир. Залишити маринуватися.

  2. Промити капусту під холодною водою, розділити на шматочки.

  3. Розігріти сковороду на вогні, налити рослинну олію, викласти на сковороду капусту, обсмажити протягом 2 хвилин, додати воду, тушкувати, поки вода не випарується. Після чого, перекласти капусту на тарілку.

  4. Долити в сковороду олію, викласти м'ясо. Збільшити вогонь, обсмажувати протягом 3 хвилин.

  5. У мисці змішати бульйон і крохмаль. Залити цією сумішшю м'ясо і готувати, поки соус не загусне, приблизно 3 хвилини.

  6. Додати до м'яса капусту, готувати ще 2 хвилини.