Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська › Риба в картопляній скоринці
Риба в картопляній скоринці

Риба в картопляній скоринці

Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей. Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим. При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей. Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе риби — 4 шт.
  2. 2. Яйце куряче — 2 шт.
  3. 3. Картопля — 4 шт.
  4. 4. Борошно пшеничне — 20 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Олія рослинна — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.

  2. Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.

  3. Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.