Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська риба осінь › Риба в сирному суфле
Риба в сирному суфле

Риба в сирному суфле

Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе риби (будь-якої) — 500 г.
  2. 2. Яйця — 5 шт.
  3. 3. Твердий сир — 150 г.
  4. 4. Панірувальні сухарі — за смаком
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу нарізати невеликими шматочками.

  2. У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.

  3. Рибу обваляти в отриманій суміші.

  4. Викласти на сковороду, змащену олією.

  5. Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.

  6. Сир натерти на дрібній тертці.

  7. Окремо збити яйця. Посолити.

  8. До яєць додати сир і перемішати.

  9. Рибу викласти у форму для запікання.

  10. Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.