Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита українська м'ясо зима › Котлети по-селянськи
Котлети по-селянськи

Котлети по-селянськи

Хто з нас не любить котлетки? У міру жирні, смачні, ароматні і ситні вони нагадують нам дитинство, бабусю, сімейне застілля з подарунками та жартами. Завдяки самим звичайним котлетам по-селянськи ви легко можете повернутися у ті безтурботні часи. Приготувати таке смачне блюдо можна всього лише за 20 хвилин. Поставте на стіл котлети, а до них зваріть картоплю-пюре - і ось, ви вже в гостях у бабусі. По дому бігає кіт, зеленіє трава, дерева прикрашають соковиті яблука та груші, а на душі тепло. Також ця страва дасть зрозуміти, що таке село, людині, яка ніколи його не бачила. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Фарш м'ясний — 0,5 кг.
  2. 2. Картопля — 2 шт.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Сметана — 1 ст. л.
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Часник — 2 зуб.
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Рослинна олія — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку м'ясо помити, обсушити та нарізати шматками. Цибулю очистити і помити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Яйце куряче збити зі сметаною виделкою або вінчиком.

  2. Часник очистити та натерти на тертці разом з картоплею. Викласти все на миску. Потім посолити та поперчити всю суміш.

  3. Розігріти сковороду, перед цим влити в неї рослину олію. З фаршу сформувати середньої величини котлети. Котлети обсмажити в сильно розігрітій олії на середньому вогні, з обох боків до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин.