Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська › Крем-суп із гарбуза
Крем-суп із гарбуза

Крем-суп із гарбуза

Хочеться урізноманітнити домашнє меню і здивувати своїх близьких? Пропонуємо приготувати оксамитовий вершковий крем -суп з гарбуза. М'якість, ніжність і соковитість супчику додасть поєднання курячого бульйону, гарбуза і вершків, а негострий смак і специфічний аромат каррі в дуеті з мускатним горіхом привнесе родзинку і незвичайність. І на завершення кулінарного шедевра - чорний мелений перець і часник. Це надзвичайно смачна і поживна перша страва є справжнім джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів. Дієтологи рекомендують вживати гарбуз при атеросклерозі, туберкульозі, хворобах серця і нирок, вагітним та особам з надмірною вагою. Готуйте і будьте здорові!

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Гарбуз — 800 г.
  2. 2. Курячий бульйон — 500 мл.
  3. 3. Вершки — 200 мл.
  4. 4. Мускатний горіх — 1 щіпка
  5. 5. Цибуля-порей (стебло) — 1 шт.
  6. 6. Часник — 2 зубчики
  7. 7. Карі — 1 ч. л.
  8. 8. Оливкова олія — 4 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.

  2. Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.

  3. Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.

  4. Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.