Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита європейська › Журавлинний мус
Журавлинний мус

Журавлинний мус

Пропонуємо вам сьогодні приготувати прекрасний і легкий десерт. Журавлинний мус сьогодні порадує вас своєю легкістю і витонченістю. Муси дуже низькокалорійні десерти, тому дуже корисні для людей, які дотримуються дієти і бережуть фігуру. Крім того, основний інгредієнт нашого десерту - журавлина, неймовірно корисна ягода. У цих ягодах міститься безліч мікроелементів, вітамінів, мінеральних речовин, які дуже добре впливають на всі органи організму. Але в першу чергу слід відзначити корисність журавлини для вагітних. Вона значно знижує набряки і варикозне розширення вен, а також є природним антисептиком. А при застуді та грипі такий десерт є просто незамінним.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Журавлина — 150 г.
  2. 2. Цукор — 120 г.
  3. 3. Манна крупа — 50 г.
  4. 4. Молоко — 320 мл.
  5. 5. Вода — 400 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Журавлину викласти в невелику миску і розім'яти її товкачем до однорідності.

  2. Протерти пюре з журавлини через дрібний друшляк або через складену марлю, щоб віджати сік.

  3. Выджимки покласти в каструлю і залити 400 мл. води. Довести до кипіння, варити 5 хвилин.

  4. Зняти відвар із вогню і процідити. Віджимки викинути.

  5. Відвар повернути в каструлю, додати цукор, добре перемішати і довести відвар до кипіння.

  6. Потім всипати, постійно помішуючи, тонкою цівкою манну крупу. І варити близько 6 хвилин, періодично помішуючи.

  7. Зняти з вогню і остудити до теплого стану, додати віджатий журавлинний сік.

  8. Міксером добре збити, до моменту, коли маса значно побіліє, і збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім поставити в холодильник на ніч.

  9. Наступного дня викласти мус в келихи і залити холодним молоком.