Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній зелень вечеря › Класична італійська закуска «Тріо брускет»
Класична італійська закуска «Тріо брускет»

Класична італійська закуска «Тріо брускет»

Брускети - популярна закуска в Італії. У перекладі це слово означає «обсмажений на вугіллі». В його основі - підсушений або підсмажений шматок хліба, але робити це на вугіллі не обов'язково. Відмінно підійде електрогриль або звичайна сковорідка без масла. Ця закуска швидко готується і подається перед основними стравами. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує приготувати тріо з брускет: із сьомгою і вершковим сиром, з песто з в'ялених томатів і оливковим тапенадом.

Кількість порцій None
Час приготування 35 хв

  1. 1. Хліб «Чіабата» — 3 скибочки
  2. 2. Томати в'ялені — 55г
  3. 3. Подрібнений пармезан — 35г
  4. 4. Часник — 18г
  5. 5. Горішки кедрові — 35г
  6. 6. Пластинки червоного перцю — 2г
  7. 7. Листя базиліку — 20г
  8. 8. Оливки — 180г
  9. 9. Анчоуси — 50г
  10. 10. Каперси — 120г
  11. 11. Петрушка подрібнена — 22г
  12. 12. Сік лимону — 59г
  13. 13. Вершковий сир — 55г
  14. 14. Лосось копчений — 50г
  15. 15. Філе лосося запечене — 150г
  16. 16. Білий хрін подрібнений — за смаком
  17. 17. Кріп — 15г
  18. 18. Сіль — за смаком
  19. 19. Чорний перець — за смаком
  20. 20. Оливкова олія — 115г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготуйте песто з в'ялених томатів. Змішайте в'ялені томати, базилік, пармезан, пластинки червоного перцю, кедрові горішки, базилік, 9 г часнику, 65 г оливкової олії, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера.

  2. Приготуйте тапенад з оливок. Змішайте оливки, 9 г часнику, 54 г лимонного соку, 55 г оливкової олії, анчоуси, сіль і перець і подрібніть за допомогою блендера. Додайте в масу петрушку і каперси.

  3. Запікайте філе лосося протягом 15 хв. Подрібніть в блендері запечений лосось з хріном, 5 г лимонного соку і вершковим сиром, змішайте масу з нарізаним на шматочки копченим лососем і кропом.

  4. Викладіть начинку на 3 шматочки підсушеної чіабати