Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній шоколад обід › Шоколадний мус на манній крупі
Шоколадний мус на манній крупі

Шоколадний мус на манній крупі

Такий простий і непримітний продукт, як манна крупа, зварена на молоці, виявляється цілком може стати основою для приготування десерту. Ви не помилилися: запропонований шоколадний мус із манки, але про це знатимете тільки Ви. Чарівним чином молочна манна каша з допомогою блендера перетвориться на мус. А в ролі чарівника Ви і, звичайно, шоколад. За своїми смаковими уподобаннями зробіть вибір між молочним і чорним шоколадом. Кількість цукру можна варіювати. Ці холодні ласощі, без сумніву, сподобаються і дорослим, і дітям. І нехай цей десерт не претендує на роль святкового, для повсякденного столу це відмінна ідея. Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Молоко — 1 л.
  2. 2. Молочний шоколад — 100 г.
  3. 3. Манна крупа — 100 г.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  6. 6. Вершкове масло — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Довести молоко до кипіння.

  2. Додати шоколад, щоб він розчинився.

  3. У кипляче молоко тонкою цівкою додати манну крупу.

  4. Слідом додати цукор і ванільний цукор. Варити на невеликому вогні до загустіння (приблизно 5-7 хвилин).

  5. Масу охолодити, додати масло.

  6. Добре збити блендером.

  7. Розкласти мус у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.