Печиво з капустою
- 1. Капуста — 300 г.
- 2. Борошно — 200 г.
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Сметана — 1 ст. л.
- 5. Яйце — 1 шт.
- 6. Розпушувач — 0,5 ч. л.
- 7. Кмин — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Капусту нашинкувати дуже тонко.
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла.Викласти капусту, тушкувати на маленькому вогні під кришкою приблизно 30 хвилин, до повної м'якості. Наприкінці посолити, поперчити і додати розтертий кмин. Готову тушковану капусту остудити.
У ємність покласти борошно, розпушувач і 1/2 ч. л. солі. Туди ж додати порізане шматочками масло.
Масло з борошном перетерти в крихту.
Додати капусту і все ретельно перемішати.
Додати сметану і яйце, добре вимішати ложкою.
Потім зліпити руками в кулю. Тісто виходить м'яке, пружне і злегка липке. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Стіл або дошку трохи посипати борошном, викласти тісто. Розкачати тісто в товстий пласт товщиною приблизно 1 см. Вирізати формочкою або келихом кружки.
Викласти заготовки на деко, застелене пекарським папером. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин.