Печені яблука з карамеллю, горіхами, медом і вершками
- 1. Яблука — 2 шт.
- 2. Масло вершкове — 10 г.
- 3. Цукор — 50 г.
- 4. Горіхи волоські — 50 г.
- 5. Вершки 33-35% — 50 мл.
- 6. Мед — 30 г.
- 7. Кориця мелена — 5 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 200°C градусів. Яблука помити, почистити, видалити серцевину. У сотейнику на повільному вогні розтопити масло, додати чайну ложку цукру, покласти зверху яблука. Готувати близько 3-5 хвилин, а потім покласти сотейник в розігріту духовку на 15 хвилин.
У цей час цукор (50 г.) висипати на сковорідку і підігрівати, поки він не почне набувати коричневого кольору. Необхідно весь час помішувати, інакше цукор може підгоріти. Готувати 1-2 хвилини, поки цукор не перетвориться на карамель.
Вогонь вимкнути, а до карамелі додати горіхи і відразу ж їх перемішати, щоб усі горішки були вкриті карамеллю. Перекласти карамелізовані горіхи на тарілку і дати охолонути протягом 10 хвилин. Вінчиком змішати вершки з медом, і довести суміш до однорідної консистенції.
Викласти яблука на тарілки, полити медовими вершками, посипати невеликою кількістю кориці і в серединки вкласти карамелізовані горіхи.