Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка російська весна › Сметанне печиво
Сметанне печиво

Сметанне печиво

М'яке, смачне і ніжне сметанне печиво - дуже популярна випічка. На її приготування йде зовсім небагато часу, приблизно 40-50 хвилин. А за допомогою сучасних кулінарних пристосувань, таких як блендер, завдання створення випічки спроститися ще більше. Простота випічки підкорює, і приготувавши хоч раз це печиво, зупинитися буде неможливо. Для надання форми можна використовувати різні формочки, або ж сформувати звичайні круглі печенюшки. А якщо захочете зробити печиво ще солодшим - тоді додайте більше цукру. Складного в стравы нічого немає, зате море задоволення вам забезпечено.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Масло вершкове — 100 г.
  2. 2. Сметана — 200 г.
  3. 3. Цукор — 150 г.
  4. 4. Борошно — 3 ст.
  5. 5. Яйце — 2 шт.
  6. 6. Ванілін — 1 ч. л.
  7. 7. Розпушувач — 1 ч. л.
  8. 8. Горіхи — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло збити вінчиком з цукровим піском. Додати яйце і продовжувати змішувати, доки цукор не розчинитися в цій масі. Через сито просіяти борошно. До нього додати розпушувач (для того, щоб печиво було повітряним), ванілін і сіль.

  2. З'єднати усі інгредієнти, перемішати і замісити тісто. Тонко розкачати тісто і за допомогою форм видавити печиво.

  3. Форму застелити папером для випікання. Викласти печиво, змастити яйцем і відправити випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.

  4. Прикрасити можна маком, січеними або цілими горіхами. Або ж присипавши цукром.