Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка українська борошно весна › Молочні коржі для торта
Молочні коржі для торта

Молочні коржі для торта

Рецепти коржів для тортів завжди повинні бути під рукою у кожної господині. Невідомо, коли можуть до вас нагрянути гості, або ж вам просто захочеться побалувати своїх рідних. А зробити це за допомогою смачного торта з молочних коржів дуже просто. До того ж вони робляться дуже просто і легко. Ви можете не боятися, впораєтеся ви з ними чи ні. До молочних коржам також підійде будь-який крем, навіть самий звичайний, заварний. Торт можна прикрасити горішками або сухофруктами - за вашим смаком. У будь-якому випадку рецепт молочних коржів врятує вас в будь-яких ситуаціях, які можуть трапиться. І порадує ваших гостей смачними солодощами.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 400 г.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Маргарин — 100 г.
  4. 4. Яйця — 1 шт.
  5. 5. Молоко — 70  г.
  6. 6. Сода — 2 г.
  7. 7. Ваніль — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Молоко нагріти, додати цукор. Потім суміш потрібно остудити.

  2. Далі в суміш додати нарізаний кубиками маргарин, яйце і ваніль.

  3. Замісити тісто. Потім розкачати тісто завтовшки 7-8 мм. і вирізати тарілкою великий корж.

  4. Потім корж поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 180°С.