Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка яйця весна › Торт "Пуховик"
Торт "Пуховик"

Торт "Пуховик"

Ну який же милий, тихий (а може і не дуже тихий), святковий сімейний вечерю без десерту?! Звичайно, цукерки та тістечка - це, безсумнівно, смачно. Але все таки справжнє свято (наприклад, день народження) - це коли на столі стоїть гарний святковий торт. І вже куди краще буде, якщо цей торт ви приготуєте своїми руками. Адже в такому разі його можна зробити, враховуючи смаки всіх присутніх на святі. Як на рахунок торта "Пуховик"? Це смачний сирний тортик подарує вам море гарного настрою і позитивних емоцій, вже під час готування. А що вже говорити про гостей?! Вони будуть просто в захваті вже після першого шматочка вашого кулінарного шедевру.

Кількість порцій 2
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Борошно — 400 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Мед — 3 ст. л.
  5. 5. Розпушувач — 1 ч. л.
  6. 6. Сир — 1 кг.
  7. 7. Вершкове масло — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Всі інгредієнти для тіста змішати, крім борошна та поставити на парову баню. Змішувати все до тих пір , поки об'єм не збільшиться в два рази. Потім додати муки та замісити тісто. Залишити його холонути.

  2. Поділити тісто на 4 частини та сформувати колобки. Отримані колобки покласти на посипаний борошном папір та пальцями сформувати коржики.

  3. Випікати коржі у розігрітій до 180°С духовці 5-10 хвилин кожен. Обрізки від коржів подрібнити в крихту.

  4. У цей час потрібно готувати крем. Для цього перемішати сир, цукор, жовтки, мед та масло і поставити на вогонь. Довести до кипіння і після цього варити ще 5 хвилин. При цьому потрібно перемішати лопаткою отриману суміш.

  5. Крему дати можливість трохи охолонути, а потім намастити коржі. Посипати їх зверху підготовленими крихтами.