![Випічка "Рука вампіра"](https://img2.zakaz.ua/upload.e7fe23031b1d8ed71231576d9a28cfd5.350x350.jpg)
Випічка "Рука вампіра"
- 1. Розм’якшене масло — 200 г.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Яйця — 1 шт.
- 4. Мука — 500 г.
- 5. Розпушувач — 1 ч. л.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Цільний мигдаль — 150 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати міксером масло, цукор, яйце, ванільну і мигдалеву есенції. Додати борошно, розпушувач і сіль. Змішати ще раз. Отримане тісто покласти в холодильник на 20-30 хвилин, тоді буде простіше ліпити з нього "пальці".
Тим часом розігріти духовку до 160°С. Застелити на стіл пергамент, злегка змастити його рослинною олією. Дістати тісто з холодильника, розділити на порції за допомогою ложки. Скачати з тіста валики - "пальці".
З ядер мигдалю зробити "нігті". Надати валикам форму пальців : стиснути трохи нижче "нігтя" і біля основи, щоб зімітувати фаланги. Потім зробити надрізи ножем, щоб зробити "зморшки на шкірі". Викласти "пальці" на деко, залишати трохи місця між ними, щоб вони могли "рости". Після цього відправити у духовку на 20-25 хвилин. Випікати до золотистого кольору. Дістати печиво з духовки, після цього можна його додатково декорувати. Зняти горіхи - "нігті", в них повинні утворитись лунки, акуратно покласти трохи червоної глазурі або розтопленого шоколаду. Повернути горіхи на місце.