Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка європейська борошно › Яблучний пиріг до чаю
Яблучний пиріг до чаю

Яблучний пиріг до чаю

У дощові осінні та холодні зимові вечори всі ми любимо почаювати. Але погодьтеся: цей процес буде подвійно, а то й втричі приємніше, якщо до чашечки гарячого, ароматного чаю є що-небудь солоденьке. Якщо Ви не бажаєте їсти покупні солодощі із сумнівним складом, пропонуємо Вам чудову альтернативу – спекти швидкий і простий пиріг за нашим рецептом. Особливих інгредієнтів він не вимагає, надмірних клопотів – теж. А якщо ще й друзі пообіцяли заскочити через годинку в гості – вирішено. Печемо яблучний пиріг до чаю. Задоволені обличчя і нескінченний потік компліментів на Вашу адресу ні на секунду не змусять засумніватися ні в геніальності цього рецепта, ні в Ваших кулінарних здібностях. Приємного чаювання.

Кількість порцій 5
Час приготування 90 хв

  1. 1. Масло вершкове — 225 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 225 г.
  3. 3. Цукор — 300 г.
  4. 4. Цукор ванільний — 10 г.
  5. 5. Розпушувач — 10 г.
  6. 6. Кориця — 5 г.
  7. 7. Яйце куряче — 3 шт.
  8. 8. Яблука — 400 г.
  9. 9. Йогурт — 225 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.

  2. Яблука помити, очистити, нарізати шматочками. Духовку розігріти до 180 °C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину), викласти зверху яблука і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.