Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер плита європейська осінь › Смажений кабачковий суп
Смажений кабачковий суп

Смажений кабачковий суп

Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.

Кількість порцій 3
Час приготування 70 хв

  1. 1. Кабачок — 1 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 4 зубчики
  4. 4. Оливкова олія — 1 ст. л.
  5. 5. Розмарин — 1 ч. л.
  6. 6. Курячий бульйон — 600 мл.
  7. 7. Бекон — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — 1/2 ч. л.
  9. 9. Сіль — 1 ч. л.
  10. 10. Шавлія — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.

  2. Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.

  3. Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.

  4. Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.

  5. Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.

  6. Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.

  7. Посолити, поперчити. Подавати з беконом.