Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер європейська другі страви осінь › Запечені свинячі відбивні
Запечені свинячі відбивні

Запечені свинячі відбивні

"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Гірчиця — 1 ст. л.
  2. 2. Жовток — 2 шт.
  3. 3. Лимонний сік — 1 ст. л.
  4. 4. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  5. 5. Свиняча відбивна — 4 шт.
  6. 6. Вершкове масло — 150 г.
  7. 7. Сметана — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — 1 щіпка
  9. 9. Чорний мелений перець — 1 щіпка
  10. 10. Естрагон — 3 гілочки
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.

  2. Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.

  3. Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.

  4. Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

  5. Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.