Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер холодильник європейська літо › Шоколадний кисломолочний сир з арахісом
Шоколадний кисломолочний сир з арахісом

Шоколадний кисломолочний сир з арахісом

Любите кисломолочний сир і вважаєте його дуже корисним? Ви абсолютно праві. Цей чудовий кисломолочний продукт - просто джерело корисних для здоров'я речовин. Єдине, що можемо порадити: використовуйте його як інгредієнт різних страв. Скористайтеся для початку запропонованим рецептом. Шоколадний кисломолочний сир з арахісом - смачний, нескладний у приготуванні десерт. Його консистенція кремова. Кремовості, а також рівномірності у забарвленні цього шоколадного десерту Ви досягнете, старанно вмішуючи какао в кисломолочний сир. Від смаку останнього буде залежати результат приготування страви. Отже, кисломолочний сир вибирайте м'який. Зернистий і занадто кислий - не бажано.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 250 г.
  2. 2. Какао-порошок — 3 ст. л.
  3. 3. Фруктоза — 2 ст. л.
  4. 4. Цукор ванільний — 0,5 ч. л.
  5. 5. Арахіс — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти кисломолочний сир у миску, обережно додати в нього какао-порошок, перемішати за допомогою блендера.

  2. Додати в суміш фруктозу і ванільний цукор, ретельно перемішати до однорідного стану.

  3. Всипати в миску арахіс, перемішати. Розкласти в порційні мисочки, поставити їх в холодильник, щоб трохи охолодити.