Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер легкий європейська другі страви › Баклажанні котлети з сиром
Баклажанні котлети з сиром

Баклажанні котлети з сиром

Для того щоб приготувати смачний і швидкий вечерю , не обов'язково ламати голову над чимось складним . Досить просто мати під рукою такий чудовий рецепт приготування страви як баклажанні котлети з сиром. Котлети виходять ситними , але не дуже калорійними , а тому вони підійдуть як страви на вечерю. Баклажани до того ж дуже корисний овоч . Він містить клітковину , калій , кальцій , фосфор , залізо , пектин , білки , магній , натрій , вітаміни С , В5 , В1 , В2 , РР . Баклажани до того ж мають незвичайний і своєрідний смак і тому баклажанні котлети з сиром виходять дуже соковиті і смачні . Сир надає їм особливу ніжність. До таких котлет як гарнір підійде картопляне пюре. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Баклажаны — 1 шт.
  2. 2. Солодкий перець — 1 шт.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Сухарі панірувальні — 2 ст. л.
  5. 5. Сир твердий — 20 г.
  6. 6. Часник — 1 зубчик
  7. 7. Перець чилі — 1 щіпка
  8. 8. Орегано — 1 щіпка
  9. 9. Сіль — 1 щіпка
  10. 10. Оливкова олія — за смаком
  11. 11. Борошно — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.

  2. Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.

  3. Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.

  4. Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.

  5. Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.