Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер десерти літо › Абрикосовий суп
Абрикосовий суп

Абрикосовий суп

Літня пора року не перестає радувати нас свою різноманітністю у виборі фруктів. Звичайно, трішки дивним є використання абрикосу для приготування супів, зазвичай цей плід служить основою для приготування десертів та компотів, ну ніяк не головних страв, але не потрібно лякатися, таке поєднання просто урізнобарвить ваше меню новим колоритним супчиком. Використання абрикоса для приготування різноманітних страв відбувається уже протягом століть, і це не випадкового. Адже цей барвистий фрукт є незвичайною панацеєю від багатьох недуг та хвороб. Він, зрозуміло, має багато цукру, адже він є надзвичайно солодким, але цей цукор не шкідливий, адже він має багато каротину, що позитивно відображається на вашому зорі. Крім того, використання його в стравах добре позначається на вашій пам'яті та нервовій системі. Просто букет вітамінів та максимальна корисність цього плоду не перестає нас вражати! Тому, готуючи даний суп не майте сумніву, що ви та ваша родина наберетесь здоров'я!

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Абрикоси — 400 г
  2. 2. Яблучний сік — 300 мл
  3. 3. Цукор — 2 ст.л.
  4. 4. Ванільний цукор — 1 ст. л.
  5. 5. Абрикосовий сік — 300 мл
  6. 6. М'ята — 8 лист.
  7. 7. Малина — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Абрикоси вимити, розділити на половинки і видалити кісточки. Яблучний і абрикосовий сік влити в каструлю, додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, додати абрикоси і варити 2 хв. Половину абрикосів вийняти шумівкою, а решту варити ще 2 хв. Зняти з вогню, дати охолонути.

  2. Перелити вміст каструлі в чашу блендера, зробити пюре. Поставити пюре на 3 год. у холодильник.

  3. Відкладені абрикоси нарізати маленькими скибочками. Малину вимити й обсушити. Додати абрикоси і малину в охолоджене пюре. При подачі прикрасити суп листочками м'яти.