Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти без термічної обробки › Cалат з полуниці та чері
Cалат з полуниці та чері

Cалат з полуниці та чері

Легкий і свіжий салатик для літнього сімейного обіду. Настільки незвичайне, на перший погляд вигадливе поєднання таких інгредієнтів як ягоди солодкої полуниці, ніжна моцарела і соковиті помідори чері призвело до появи оригінальної та вишуканої страви. Приголомшливе буйство смаків, ароматів і яскравих фарб. Успіх салату багато в чому залежить від смаку томатів і полуниці, тому підбирайте тільки якісні, свіжі і стиглі плоди. Ароматна заправка з оливкової олії, соєвого соусу і оцту об'єднує всі компоненти салату, надаючи страві логічну завершеність. Розклавши салат по порційних тарілочках, прикрасьте його зеленню свіжого базиліку і насолоджуйтеся дивовижним смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Помідори чері — 150 г.
  2. 2. Полуниця — 200 г.
  3. 3. Салат — 100 г.
  4. 4. Олія оливкова — 20 мл.
  5. 5. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  6. 6. Соус соєвий — 10 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Сир моцарела — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори помити і нарізати четвертинками. Полуницю помити, видалити хвостики, нарізати четвертинками або скибочками.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати скибочками або кубиками.

  3. Змішати оцет, оливкову олію і соєвий соус. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.