Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній › Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику
Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику

Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику

Аргентина - далека країна. Вона вабить нас своїми заморськими особливостями, величезною відстанню і густою пеленою загадковості. Всі страви аргентинської кухні самобутні. Аргентинці вживають багато м'яса, риби та гострого перцю у свою їжу. Якщо ви сьогодні захотіли чогось поживного і гострого, то приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику". Ця страва здивує вас неперевершеним аргентинським смаком. У ній присутня та знаменита латиноамериканська гострота. Куштуючи м'ясо, ви мимоволі будете відчувати, як у роті вирують аргентинські пристрасті, завдяки присутності у страві паприки і перцю. Тому відчуйте себе сьогодні аргентинцем - приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику ".

Кількість порцій 2
Час приготування 100 хв

  1. 1. Яловичина — 600 г.
  2. 2. Сало — 100 г.
  3. 3. Цибуля — 4 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Часник — 3 зуб.
  6. 6. Олія рослинна — 1 ст. л.
  7. 7. Чебрець — 1 шт.
  8. 8. Паприка — 1 шт.
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Цедра лимона — 20 г.
  11. 11. Цукор-рафінад — 5 г.
  12. 12. Бульйон — 300 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку дрібно нарізати часник, цибулю та сало. Перець очистити від насіння та порізати кільцями. Обсмажити на рослинній олії сало, потім додати цибулю і часник.

  2. Потім обмажити м'ясо. Посолити його, поперчити та додати паприку. Перекинути м'ясо в горщик. Залити в нього підсолений бульйон, так щоб він міг покрити все м'ясо.

  3. Викласти гілочку чебрецю на м'ясо. Накрити горщик кришкою та поставити в духовку. Тушкувати протягом 50 хвилин при 180°С.

  4. Покласти до горщика цукор-рафінад і посипати лимоною цедрою. Поставити ще на 15 хвилин в духовку.