Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній європейська овочі літо › Соте із анчоусів з броколі
Соте із анчоусів з броколі

Соте із анчоусів з броколі

Соте (фр. sauté) - це смажені або тушковані в маслі овочі з м'ясом, рибою або грибами. Батьківщиною цієї страви є Франція. Від класичного рагу відрізняється тим, що соте більше смажиться, а рагу більше тушкується. Готують рибні соте з судака, тріски, камбали та інших видів риби, м'ясні соте з курки, телятини. Найбільшою популярністю користуються рецепти овочевого соте. Соте з анчоусів з брокколі - дуже смачне блюдо, підійде і для сніданку, і для вечері. Готується просто, швидко і смачно. Ситна, поживна і корисна страва. На гарнір до цього соте слід подавати відварну картоплю.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Капуста броколі — 1,25 кг.
  2. 2. Олія оливкова — 30 мл.
  3. 3. Часник — 8 шт.
  4. 4. Анчоуси — 10 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Паста (ріжки) — 150 г.
  8. 8. Сир фета — 60 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

  2. Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.

  3. Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.

  4. Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.